Tixel Behandeling

Hoe werkt Tixel?

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de Tixel gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven! Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid. Zo wordt per behandeling ca. 25 procent van de huid behandeld. Na 4 a 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100 procent vernieuwd.
De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 à 6 maanden verder doorzetten.

Valt de tixel behandeling mee?

De behandeling met de Tixel kan ervaren worden als een prikkeling van de huid. Het valt aan te bevelen een half uur op voorhand 2 paracetamol in te nemen. Bij behandeling van de bovenlip kan de arts een verdovingsprikje geven.

 Vraag nu een Gratis Consult aan >>   

Is Tixel geschikt voor iedereen?
De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn 4 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat. Het beste effect krijgt u zo’n 4 a 6 maanden na de laatste behandeling, in deze periode wordt er nog nieuw collageen en elastine in de huid aangemaakt.

Is het resultaat blijvend?
We blijven verouderen. Daarom raden wij u aan om na de behandeling uw huid goed te verzorgen met een goede huidverzorgingslijn. Het is aan te bevelen om na een half jaar een non-ablatieve Tixel behandeling, te doen om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

 

Tixel

Verbetering van: 
Rimpels en fijne lijntjes
Huidverkleuring   
Zonbeschadigde huid
Huidtonus en structuur
Ouderdomsvlekken   
Acnelittekens   
Melasma  
Decollete